488 views

4 Likes   0 DislikesTREND DITE - Profesor Adem Tasholli


Televizioni Tvr

Televizioni Tvr

Published on 19 Nov 2015


Download :
 Fast Download

Description :

Televizioni TVR shikohet ne te gjithe Kosoven ne Ipko dhe ne platformat lokale qe operojne ne Kosove, ne Maqedoni, Shqiperi dhe ne Zvicer, Gjermani mbare Europen deri ne Amerike, Kanada dhe Asutrali nepermjet platformave Tibo, DiasporaTv,Shqip Tv, NimTv , Smart World Tv, Ilira dhe shum Iptv dhe platforma shqiptare.. si dhe Live ne internet ne adresen www.televizionitvr.comRelated Videos
6.34
Dreni Official
757.034 views
10.07
DASMA SHQIPTARE 2017
198.438 views
27.37
n'Kosove Show
1.092.652 views
8.49
Blerim Voli
19.573 views
3.44
4.58
Edukim Mësim
31.077 views
10.26
DASMA SHQIPTARE 2017
146.079 views